HVEM ER VI?

Vi er to konsulenter, der vil være bindeledet mellem vores medarbejdere og vores samarbejdspartnere. Vi er passionerede og motiverede eksperter som prioriterer et stærkt og ærligt samarbejde med vores medarbejdere og kunder.

YALCIN TAS lyn vikar

YALCIN TAS / CEO

Kontaktinfo:

Mobil: +45 26 79 10 09

Mail: tas@lynvikar.dk

Tidligere beskæftigelse: 

Vikarbranchen.

Transportbranchen.

Servicebranchen.

GÜLTEKIN YÜCEL lyn vikar

GÜLTEKIN YÜCEL / OPERATION MANAGER

Kontaktinfo:

Mobil: +45 60 13 38 95

Mail: yucel@lynvikar.dk

Tidligere beskæftigelse: 

Vikarbranchen.

Transportbranchen.

Servicebranchen.

Ring og hør om mulighederne

Et hold, der elsker at gøre en forskel

Lyn Vikar, er iværksat af to passionerede iværksættere - nemlig Yalcin Tas og Gültekin Yücel, som står for rekruttering og salg af vikarer.

Pr. dags dato er vi to konsulenter, der er bindeled mellem vores medarbejdere og vores samarbejdspartnere. Vi er specialiserede inden for vores fag og er knyttet til vores eget geografiske område, så vi altid er tæt på såvel kunder og medarbejdere.

Vi finder kvalificerede arbejdskraft til Håndværks, Produktions- og industrifagene - hvad enten der er tale om et vikariat eller en fast stilling, så står vi som Lyn Vikar klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Lynvikar screener, matcher og udvælger de bedste folk!

Lyn Vikar sætter en ære i altid at finde det bedste match, uanset om der er brug for midlertidig personale, længerevarende projektansættelser eller fastansættelser. Ved at arbejde dedikeret og engageret, stræber vi altid efter, at skabe gode resultater og succes for både medarbejder og arbejdsgivere.

Hos Lynvikar sætter vi stor pris på vores medarbejdere. Vi tilstræber derfor, at skabe et stærkt tilhørsforhold mellem virksomheden og de ansatte. Vi gør ikke forskel på vores ansatte; alle bliver lønnet efter overenskomst, uanset etnicitet, køn og fysik. Hos Lyn Vikar tager vi os altid tid til at høre vores ansattes mening, og vi vil til hver en tid hellere høre den kedelige sandhed end en maskeret løgn.

Vi er en ansvarlig og troværdig samarbejdspartner, som skaber resultater til fordel for virksomheder og til gavn for medarbejdere. Vi engagerer os i vores arbejde og, i samarbejde med både samarbejdspartnere og medarbejdere, skaber vi vores fælles succes.

Sammen kan vi gøre en forskel.

Med venlig hilsen,
Lyn Vikar